O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

American Express kartica sa srcem i "Činim dobro svaki dan"

Zagreb, 24. studenog 2010. - Danas su predstavnici PBZ Carda i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske na prigodnom druženju s predstavnicima medija, održanom u Gradskoj kavani u Zagrebu, predstavili novosti u projektima "Činim dobro svaki dan" i "Praćenje djece s neurorizicima". Tako je ovom prigodom predstavljen novi popis, koji će obuhvatiti još veći broj bolnica, a kojima će PBZ Card donirati sredstva u skladu s pomaganjem projektu MZSSRH pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima". Osim toga, novinari su obaviješteni i o najnovijoj donaciji koja je upućena OB Virovitica te novoj mogućnost doniranja ovom projektu putem internetskih stranica www.cinimdobro.hr.

PBZ Card je sredinom 2008. godine izdao American Express karticu sa srcem, koja osim financijskih pogodnosti ima i humanitarni karakter. Za svaku kupnju napravljenu ovom karticom PBZ Card, pod motom "Činim dobro svaki dan", donira 35 lipa za projekt Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima". Do sada je putem ove kartice PBZ Card prikupio gotovo milijun kuna, a od prikupljenih sredstva ukupno je donirao oko 800.000 kuna za što su kupljeni razni medicinski uređaji za čak jedanaest bolnica diljem Hrvatske, uključenih u projekt Ministarstva.

"Budući da imamo dobre rezultate naše akcije "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem, putem koje smo uspješno realizirali deset donacija za deset bolnica diljem Hrvatske, dogovorili smo s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi novi popis, koji obuhvaća još više bolnica, kojima ćemo pomoći u sljedećem krugu naših donacija. S tog novog popisa ovih dana realizirali smo i prvu donaciju i to 91.325,58 kuna Općoj bolnici Virovitica. Osim toga, u želji da prikupimo što brže i što više sredstava za ovaj projekt kojim omogućujemo bolje sutra djeci koja rastu uz nas, u suradnji s Ministarstvom pokrenuli smo i mogućnost doniranja na našim web stranicama www.cinimdobro.hr. Na ovaj način omogućili smo da doprinos ovom plemenitom projektu ne daju samo korisnici American Express kartica, već svi koji to žele", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

"Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi zadnjih godina provodi pilot projekt "Praćenje djece s neurorizicima" u suradnji sa zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba, Osijeka, Rijeke i Siska. Cilj projekta je praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj te prema potrebi što ranije uključenje djece u postupke habilitacije. Projekt će omogućiti evidenciju i pravovremenu dostavu podataka kroz županijske i regionalne registre, a u okviru pilot projekta ujedno se kontinuirano usklađuju model i protokol prikupljanja i praćenja podataka. Zahvaljujući aktivnostima koje je poduzeo PBC Card u suradnji sa svojim partnerima, prema projektu Praćenje djece s neurorizicima usmjeravaju se financijska sredstva koja su namijenjena za kupnju opreme u pojedinim centrima diljem Hrvatske sa ciljem ujednačavanja standarda opreme i time stjecanje uvjeta za aktivno uključivanje što više centara u projektne aktivnosti. Naravno, krajnji cilj usmjeren je k stvaranju jedinstvenog sustava aktivnog praćenja djece s neuorizicima", istaknula je Dunja Skoko-Poljak, dr.med.,spec.javnog zdravstva Načelnica odjela za projekte i programe MZSSRH.

Novi krug donacija

Nakon uspješno realiziranih deset donacija bolnicama diljem Hrvatske (uključujući Specijalnu bolnicu Goljak u Zagrebu, Opću bolnicu Vukovar, Opću bolnicu Ogulin, Županijsku bolnicu Čakovec, Opću bolnicu Zabok, Klinički bolnički centar Split, Opću bolnicu Karlovac, Klinički bolnički centar Rijeka, Opću bolnicu Dubrovnik i Kliničku bolnicu Sveti Duh u Zagrebu), PBZ Card i MZSSRH dogovorili su novi popis bolnica kojima će PBZ Card donirati sredstva u sklopu pomaganja projektu "Praćenje djece s neurorizicima". Tako će u narednom razdoblju biti donirana sredstva: Općoj bolnici Virovitica, Općoj bolnici dr. Tomislava Bardeka u Koprivnici, Kliničkoj bolnici Merkur u Zagrebu, Općoj bolnici Varaždin, Općoj bolnici Gospić, Općoj županijskoj bolnici Pakrac, Općoj bolnici Nova Gradiška, Klinici za dječje bolesti u Zagrebu za kupnju raznih medicinskih uređaja za praćenje i liječenje djece s neurorizicima. Spomenutim bolnicama bit će ukupno donirano oko 1.050.000 kuna.

Donacija Općoj bolnici Virovitica

Najnovija donacija PBZ Carda u sklopu pomaganja "Praćenju djece s neurorizicima" - 91.325,58 kuna Općoj bolnici Virovitica, realizirana je krajem studenog ovog godine, a za donirana sredstva Bolnica će kupiti set za reanimaciju, pulsne oksimetre i perfuzore te krevetiće za novorođenčad. Ova donacija pružit će kvalitetniju zdravstvenu skrb i liječenje djece s neurorizicima u Virovitici te Virovitičko-podravskoj županiji.

Doniranje putem www.cinimdobro.hr

Kako bi prikupio još brže i još više sredstava za projekt "Praćenja djece s neurorizicima" PBZ Card je u suradnji s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi RH na internetskim stranicama www.cinimdobro.hr ponudio mogućnost online doniranja. Mogućnost online doniranja dostupna je ne samo korisnicima American Express kartice sa srcem, već i korisnicima svih American Express kartica te svih MasterCard, Maestro i Visa kartica, bez obzira na banku izdavatelja. Inače, na ovim stranicama dostupne su detaljne informacije o projektu "Činim dobro svaki dan", "Praćenje djece s neurorizicima" kao i o pogodnostima American Express kartice sa srcem.

American Express kartica sa srcem i projekt "Činim dobro svaki dan"

PBZ Card, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, American Express karticu sa srcem tržištu je predstavila sredinom 2008. godine. Ova kartica je kreirana kako bi se pomoglo projektima od iznimnog značaja za daljnji rast i razvoj zajednice. Tako PBZ Card za svaku kupnju kod koje je pri plaćanju korištena American Express kartica sa srcem PBZ Card donira 35 lipa u korist projekta Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima", pri čemu trošak kupnje za korisnika ostaje isti. Osim toga, kartica je bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja, a od druge godine korištenja kartice PBZ Card donira i 15 kn od svake članarine za osnovnog i 10 kn od svake članarine za dodatnog korisnika. U projektu sudjeluju i prodajna mjesta PBZ Carda tzv. "Partneri prijatelji" - koji za svaku kupnju koja je napravljena ovom karticom na nekom od njihovih prodajnih mjesta izdvajaju dodatnih 35 lipa po kupnji čime se ukupan iznos donacije penje na 70 lipa po kupnji.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr