O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

2. Međunarodni festival ružičastih vina

Zagreb, 27. veljače 2014. – u Muzeju Mimara, u Zagrebu 8. ožujka održat će se 2. međunarodni festival ružičastih vina, poznatiji pod imenom Pink Day, kojeg će i ove godine, kao njegov sponzor podržati PBZ Card s brendom American Express.

American Express brend sinonim je za visoku kvalitetu usluge te brojne financijske pogodnosti, a svojim sponzorskim programom prati i podupire sve razvijeniju i kvalitetniju hrvatsku gastronomsku i enološku scenu pa je tako i sponzor festivala ružičastih vina.

Na konferenciji za medije održanoj u povodu ovogodišnjeg izdanja Pink Daya predsjednica udruge Women on Wine, koja je organizator Pink Daya, Sanja Muzaferija najavila je kako ove godine uz Festival ružičastih vina pripremaju i Festival maslinovih ulja „Zeleno, što volim zeleno“, na kojem će se predstaviti desetak najboljih hrvatskih maslinara iz Istre i Dalmacije.

Tom prilikom Muzaferija je najavila neke vinare i maslinare, među kojima se nalaze i slovenski asovi Stojan Ščurek i Aleš Kristančić, Magdalena i Saša Senjković, Martina i Tomislav Tomac, Ivanka i Zdenko Šember, Antonella i Gianfranco Kozlović te maslinari Bosiljka i Duilio Belić.

Na Pink Dayu gostovat će i slovenska udruga slična WOW-u, „Women and Wine“, kao i novosadske „Žene i vino“ nastale po uzoru na hrvatske pionirke u ženskom vinskom udruživanju.

Uz degustacije rosé vina, pjenušaca i šampanjaca, kao i maslinovog ulja, posjetitelji Pink Daya moći će prisustvovati i zanimljivim radionicama poput radionice o austrijskim ružičastim vinima ili one o sljubljivanju WOW  kolačića Petre Jelenić i pjenušca Tomac te predavanju i radionici svjetske poznate stručnjakinje za maslinova ulja Judy Ridgway, koja će doputovati iz Velike Britanije da bi svoja znanja i iskustva podijelila s  hrvatskim maslinarima i svim zaljubljenicima u maslinova ulja.

Humanitarni karakter je uvijek neizostavan dio Pink Daya. Prošle godine sakupljala se donacija za Autonomnu žensku kuću u Zagreb, a svi velikodušni donatori koji su donirali najmanje 100 kuna za ovaj plemeniti cilj, dobili su na dar dizajnerski privjesak Karima Rashida. Ove godine prikupljat će se donacije za KBC Sestre milosrdnice, točnije Odjel pedijatrijske gastroenterologije gdje se liječe mlade djevojke oboljele od anoreksije i bulimije, a svatko tko donira 100 i više kuna imat će pravo zavrtjeti Kolo sreće i osvojiti lijepe darove sponzora. O važnosti prevencije i problemima s kojima se susreću mlade djevojke na konferenciji za medije govorila je doktorica prim.dr.sc. Orjena Žaja pohvalivši žensku inicijativu udruge WOW i izrazivši nadu da se sakupi što više sredstava za kupnju novog aparata za Ph-metriju koji je Odjelu važan za rad s pacijenticama.

Detaljan program ovogodišnjeg Pink Daya potražite na: www.womenonwine.com.hr.

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr