O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account
Visa Debit - devizni račun

Visa Debit kartica vezana uz PBZ transakcijski račun u stranoj valuti po Vašem izboru.

Visa Debit kartica vezana uz transakcijski račun u stranoj valuti prihvaćena je u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu, a zasnovana je na najsuvremenijim tehnološkim rješenjima.

Visa Debit kartica namijenjena je svima koji svoje poslovanje obavljaju putem deviznog a vista računa u Privrednoj banci Zagreb, odnosno svima koji žele na jednostavan način raspolagati svojim deviznim sredstvima.

Pouzdan je i praktičan način plaćanja na prodajnim mjestima i podizanja gotovog novca na bankomatima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu uz autorizaciju PIN-om. U Hrvatskoj će Vam željeni iznos novca biti isplaćen u domaćoj, a u inozemstvu u odgovarajućoj stranoj valuti.

Visa Debit karticom plaćajte beskontaktno ili online uz visoke sigurnosne standarde.

Za lakše praćenje stanja i troškova po Visa Debit kartici te plaćanje računa u samo nekoliko koraka na raspolaganju Vam je PBZ digitalno bankarstvo - aplikacija koju možete koristiti gdje god se nalazili na uređaju po Vašem izboru. Ako ste korisnik mobilne verzije aplikacije PBZ digitalno bankarstvo, PIN svoje kartice možete vidjeti unutar same aplikacije.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.