O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA
My Way PBZ Card Business Account Zahtjev za odgodu plaćanja
Visa kartica za obrtnike

Uz pouzdanu i kvalitetnu uslugu dostupnu diljem svijeta Visa kartica za obrtnike prilagođava se upravo Vašoj poslovnoj priči.

Visa karticu za obrtnike možete koristiti na više od 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta, a gotovinu možete podizati na više od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

Uz mogućnost obročne otplate, dostupna Vam je i mogućnost podizanja kredita za kupnju roba i usluga na 3 do 24 rate u roku od nekoliko minuta i bez ikakve dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.

Online usluge poput My Way aplikacije, e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Za još preglednije i jednostavnije poslovanje postoji mogućnost financijske evidencije kao i mogućnost kvartalnog pregleda prometa te produljeno dospijeće plaćanja.

Poseban usluga dostupna samo obrtnicima je PBZ SinerGo paket s nizom proizvoda i usluga koji su oblikovani za njihove specifične potrebe.

Visa kartica za obrtnike uključuje i životno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, a za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na uslugu Global Assist i putno osiguranje u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu.

Za još lakšu poslovnu svakodnevicu tu su i brojni popusti i pogodnosti kod odabranih partnera.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka