O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA
My Way PBZ Card Business Account Zahtjev za odgodu plaćanja
Visa Business Platinum

Dok vi slijedite svoju viziju i ideje pretvarate u stvarnost, leđa Vam čuva Visa Business Platinum kartica.

Visa Business Platinum karticu možete koristiti na više od 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta, a gotovinu možete podizati na više od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

Kupujte bez unaprijed određenog limita, uz mogućnost obročne otplate i  godišnji pregled računa za lakše i fleksibilnije poslovanje.

Uz Visa Business Platinum karticu na raspolaganju Vam je mogućnost podizanja kredita za kupnju roba i usluga na 3 do 24 rate u roku od nekoliko minuta i bez ikakve dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.

Online usluge poput My Way aplikacije, e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Visa Business Platinum kartica uključuje i životno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja s osiguranim svotama do 90.000,00 kuna, a za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na uslugu Gold Assist i putno osiguranje u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu.

Za još lakšu poslovnu svakodnevicu tu su i brojni popusti i pogodnosti kod odabranih partnera.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka