O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account
Visa Business Platinum

Dok vi slijedite svoju viziju i ideje pretvarate u stvarnost, leđa Vam čuva Visa Business Platinum kartica.

Visa Business Platinum karticu možete koristiti na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 91 milijun prodajnih mjesta u svijetu, a gotovinu možete podizati na više od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

Kupujte bez unaprijed određenog limita, uz mogućnost obročne otplate i  godišnji pregled računa za lakše i fleksibilnije poslovanje.

Uz Visa Business Platinum karticu na raspolaganju Vam je mogućnost podizanja kredita za kupnju roba i usluga na 3 do 24 rate u roku od nekoliko minuta i bez ikakve dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.

Online usluge poput MyWay aplikacije, e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Visa Business Platinum kartica uključuje i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode)kao korisnik Visa Business Platinum kartice osigurani ste do 8.000 eura za slučaj trajnog invaliditeta uslijed nezgode, bez samopridržaja; do 4.000 eura za slučaj smrti uslijed nesretnog slučaja (nezgode). Za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na uslugu putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu.

Za još lakšu poslovnu svakodnevicu tu su i brojni popusti i pogodnosti kod odabranih partnera.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.