O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account
Visa Business Gold

Visa Business Gold kartica savršen je partner Vašeg poslovanja jer Vam pruža premium tretman diljem svijeta te sigurnu i kvalitetnu uslugu.

Visa Business Gold karticu možete koristiti na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 91 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta, a gotovinu možete podizati na više od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

Potrošnja bez unaprijed određenog limita i obročna otplata pridonose fleksibilnom poslovanju, a godišnji pregled računa omogućuje lakše praćenje troškova.

Uz Visa Business Gold karticu na raspolaganju Vam je mogućnost podizanja kredita za kupnju roba i usluga na 3 do 24 rate u roku od nekoliko minuta i bez ikakve dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.

Online usluge poput MyWay aplikacije, e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Visa Business Gold kartica uključuje i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), a za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na uslugu putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu.

Za još lakšu poslovnu svakodnevicu tu su i brojni popusti i pogodnosti kod odabranih partnera.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.