O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA SIGURNOST PODRŠKA
My Way
PBZ Card Business Account
My Account
Visa Business Gold

Visa Business Gold kartica savršen je partner Vašeg poslovanja jer Vam pruža premium tretman diljem svijeta te sigurnu i kvalitetnu uslugu.

Visa Business Gold karticu možete koristiti na više od 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 54 milijuna prodajnih mjesta u preko 200 zemalja svijeta, a gotovinu možete podizati na više od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

Potrošnja bez unaprijed određenog limita i obročna otplata pridonose fleksibilnom poslovanju, a godišnji pregled računa omogućuje lakše praćenje troškova.

Uz Visa Business Gold karticu na raspolaganju Vam je mogućnost podizanja kredita za kupnju roba i usluga na 3 do 24 rate u roku od nekoliko minuta i bez ikakve dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.

Visa Business Gold kartica uključuje i životno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, a za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na uslugu Global Assist i putno osiguranje u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu.

Za još lakšu poslovnu svakodnevicu tu su i brojni popusti i pogodnosti kod odabranih partnera.