PBZ Card Business Account
My account

Kada odlično postane još bolje...

U najboljem društvu 3,3 milijarde zadovoljnih korisnika

Lider na hrvatskome kartičnom tržištu PBZ Card, kako bi i ubuduće pružao vrhunsku kartičnu uslugu i pogodnosti, American Express kartice će zamijeniti karticama jednog od najsnažnijih kartičnih brendova u svijetu - Visom.

Visa posluje u više od 200 država i teritorija, u svijetu je 3,3 milijarde izdanih Visa kartica, koje se mogu koristiti na 54 milijuna prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i globalnoj snazi Vise, PBZ Card će Vam omogućiti kontinuirano korištenje svih postojećih pogodnosti te nove, vrijedne benefite.

Neka dobre stvari ostanu dobre...

24 rate bez kamata

Obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada

Posebne pogodnosti

Popusti i druge pogodnosti na prodajnim mjestima naših odabranih partnera

PBZ potrošački kredit

Mogućnost korištenja PBZ potrošačkog kredita

Osiguranja

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i paket putnog osiguranja

Program nagrađivanja

Nagrađivanje potrošnje i urednog plaćanja računa

Podizanje gotovine

Mogućnost podizanja gotovine na bankomatima u Hrvatskoj i inozemstvu

…i postanu još bolje!

Uz Vašu Visa karticu moći ćete kupovati na još više prodajnih mjesta u cijelom svijetu, a donijet će Vam i nova, inovativna rješenja o kojima ćemo Vas pravodobno obavijestiti.

Imate pitanja?
Bez brige, mi imamo odgovore.

Zašto ste se odlučili za Visa brend?

Pri izboru brenda imali smo u vidu vodeće svjetske kartične brendove kako bismo Vam i ubuduće pružali najbolju moguću uslugu i pogodnosti. S Visa karticom, uz već postojeće pogodnosti American Express kartice, dobit ćete i dodatne, nove pogodnosti, kao što su: bolja prihvaćenost na domaćem i stranim tržištima, još bolji sigurnosni standardi te nova, inovativna rješenja.

Što će mi nuditi Visa kartica PBZ Carda?

Visa kartica PBZ Carda će Vam omogućiti jedinstvenu kombinaciju pogodnosti: sve pogodnosti postojeće American Express kartice (program nagrađivanja, obročna otplata, krediti putem kartice, osiguranja i drugo) plus dodatne pogodnosti; bolja prihvaćenost na domaćem i stranim tržištima, još bolji sigurnosni standardi te nova, inovativna rješenja.

Znači li to da trebam imati tekući račun otvoren u PBZ-u da bih dobio/la Visa karticu PBZ Carda?

Ne trebate. Visa kartica PBZ Carda bit će dostupna svim zainteresiranima, bez obzira u kojoj poslovnoj banci imaju račun.

Do kada mogu koristiti svoju American Express karticu?

Svoju American Express karticu možete koristiti do 31.12.2019. godine.

Kada ću dobiti Visa karticu PBZ Carda?

Do kraja 2019. godine dobit ćete Visa karticu PBZ Carda, čime ćemo Vam omogućiti da kontinuirano, bez prekida koristite sve pogodnosti i funkcionalnosti postojeće American Express kartice, te nove pogodnosti koje će Vam donijeti Visa kartica PBZ Carda.

Kako su Visa kartice prihvaćene u Hrvatskoj i u svijetu?

Visa je jedan od najsnažnijih kartičnih brendova u svijetu s najboljom prihvaćenošću, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, uključujući više od 200 država i teritorija te se može koristiti na 54 milijuna prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.

Kako su Visa kartice prihvaćene na online prodajnim mjestima?

Visa je jedna od najbolje prihvaćenih kartica za online plaćanja, kako na domaćim online prodajnim mjestima tako i u svijetu.

Koje pogodnosti će imati Visa kartica PBZ Carda?

Vaša Visa kartica PBZ Carda će imati sve pogodnosti kao i Vaša American Express kartica, poput obročne otplate, osiguranja, programa nagrađivanja, vrhunske usluge i brojnih drugih, a dobit ćete i dodatne pogodnosti, kao što su: bolja prihvaćenost na domaćem i stranim tržištima, još bolji sigurnosni standardi te nova, inovativna rješenja.

Hoću li moći sigurno koristiti Visa karticu PBZ Carda?

Sigurnosni standardi koje primjenjujemo ispunjavaju najviše globalne zahtjeve, a jednako ćemo ih primjenjivati i ubuduće.

Do kada mogu koristiti pogodnosti svoje American Express kartice, kao što su: osiguranje, obročna otplata, krediti i slično?

Pogodnosti i funkcionalnosti Vaše kartice ne prestaju, jednostavno i na identičan način ćete ih nastaviti koristiti i nakon 31.12.2019. godine putem Visa kartice PBZ Carda.

Mogu li i dalje skupljati i koristiti svoje Membership Rewards bodove?

Pogodnosti Membership Rewards programa možete nastaviti koristiti kao i do sada. Slobodno i nadalje skupljajte i koristite svoje Membership Rewards bodove.

Hoće li i Visa kartica PBZ Carda imati program nagrađivanja?

Visa kartica PBZ Carda omogućit će Vam da i nadalje sudjelujete u programu nagrađivanja. Svi prikupljeni bodovi Membership Rewards programa prenijet će se na novi program nagrađivanja, u kojem ćete sudjelovati sa svojom Visa karticom PBZ Carda.

Kako ću otplatiti svoju obročnu otplatu/potrošački kredit/revolving kredit kada više ne budem mogao koristiti svoju American Express karticu?

Sve obaveze po Vašoj American Express kartici: otplata jednokratnih troškova, rata, anuiteta po potrošačkim i gotovinskim kreditima koje otplaćujete putem American Express kartice, a koje dospijevaju nakon 31.12.2019., zadržat će vremensku dinamiku dospijeća kakva je bila u trenutku nastanka tih transakcija, te ćete ih otplatiti putem Visa kartice PBZ Carda.

Što će biti s mojim obavezama ako ne prihvatim Visa karticu PBZ Carda, hoće li doći na naplatu odjedanput?

Rate i druge obaveze koje ste redovno otplaćivali po svojoj American Express kartici moći ćete i dalje nastaviti otplaćivati sve dok iste otplaćujete prema ranije ugovorenoj dinamici, putem mjesečnog računa izdanog od PBZ Carda.

Do kada vrijede prikupljene Miles&More milje?

Nema promjena vezano uz prikupljanje Miles&More milja, slobodno ih skupljajte i koristite kao i do sada.

U slučaju dodatnih pitanja na raspolaganju Vam je Kontakt centar PBZ Carda na telefonu: 01/ 612 44 22 ili e-mailu: info@pbzcard.hr. O svim novostima vezano uz korištenje Vaše kartice i nadalje ćemo Vas redovito informirati.