Beskontaktno plaćanje

Vrijeme skrati, prisloni karticu i plati!

Beskontaktno plaćanje je inovacija u kartičnom plaćanju na hrvatskom tržištu. Način plaćanja je jednostavan, samo prislonite Inspire karticu, Visa Inspire Wave 2 Pay sticker karticu ili neku drugu karticu koja na sebi ima oznaku za beskontaktno plaćanje i obavite transakciju u nekoliko sekundi.

 

Slika1

 

Za kupnje do 100,00 kuna dovoljno je prisloniti karticu POS uređaju dok je za kupnje iznad 100,00 kuna nakon prislanjanja kartice potrebno unijeti PIN ili potpis. Zahvaljujući beskontaktnom plaćanju, bilo koju kupnju možete obaviti brže i jednostavnije na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje te su označena sljedećim simbolima:

 

Slika2

 

Osim što je transakcija obavljena u nekoliko sekundi, u procesu beskontaktnog plaćanja vaša kartica je cijelo vrijeme u vašim rukama. Jednostavno je prislonite na beskontaktni POS uređaj nakon čega se pokreće proces plaćanja.

Beskontaktno plaćanje je potpuno sigurno za korisnika - jedna kupnja se naplaćuje samo jednom.  Čak i ako se kartica prisloni više puta.

Ovaj brz i ugodan način plaćanja idealan je za male kupnje na prometnim lokacijama gdje je brzina od ključne važnosti, primjerice u restoranima brze hrane, supermarketima ili na benzinskim crpkama.

U slučaju da prodajno mjesto ne podržava beskontaktno plaćanje, svoju beskontaktnu karticu koristite na uobičajeni način.

 

Slika3