Vrhunski spektakl

Vrhunski spektakl u Noći kazališta pod zvijezdama za korisnike The Platinum Card.

Više od tisuću uzvanika sinoć je u atraktivnim prostorima Galerije Klovićevi dvori uživalo u "Noći u kazalištu pod zvijezdama" koju je za svoje The Platinum Card korisnike i VIP uzvanike organizirao PBZ Card.

Domaćini večeri bili su Dinko Lucić, zamjenik predsjednice Nadzornog odbora PBZ Carda i  član Uprave PBZ-a, Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda i Nina Oberiter Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, a sve uzvanike zabavljao je gost večeri Tony Cetinski.

Na večeri su se, uz brojne korisnike The Platinum Card, zabavljali i Luka Nižetić, Marko Tolja, Marija Borić, Duško Modrinić, Marijana Batinić, Petra Nižetić i brojni drugi.

Ovogodišnji The Platinum Card Party pod nazivom "Noć u kazalištu pod zvijezdama" korisnicima The Platinum Card dočarao je duh kazališne čarolije kroz nastup poznate koreografkinje i plesne umjetnice Larise Navojec, nastup sastava Jewsers, a krunu večeri predstavljala je jedinstvena izvedba Tonyja Cetinskog, koji je za ovu priliku otpjevao i nekoliko poznatih opernih arija.

The Platinum Card je najprestižnija kartica na hrvatskom tržištu koja se ističe brojnim uslugama i pogodnostima. Osnovne značajke ove kartice su eskluzivnost, sigurnost, prepoznatljivost i vrhunska usluga u zemlji i širom svijeta.

Nedvojebeno je kako su mnogi korisnici već i sami otkrili brojne pogodnosti koristeći svoju The Platinum Card na različitim mjestima i u različitim situacijama, a prigodom 7. godine pristustva The Platinum Card na našem tržištu, PBZ Card je ovu karticu obogatio dodatnim novim pogodnostima.

Korisnicima ove izuzetne kartice, dostupne samo odabranima, omogućene su brojne ekskluzivne pogodnosti, a navodimo samo neke od njih:

• međunarodne pogodnosti zrakoplovnih kompanija - Croatia Airlines, Turkish Airlines i TAP osigurali su posebne popuste na cijene zrakoplovnih karata
  • članstvo u svjetskim programima lojalnosti kao što su Hilton Hhonors, Goldpoints, Avis, Hertz#1 Club Gold - mnogi vodeći hoteli i rent-a-car agencije imaju programe lojalnosti za svoje odabrane članove, a The Platinum Card korisnici automatski će biti uvedeni u članstvo najvišeg nivoga tako da mogu uživati u značajnim povlasticama svaki put kada putuju
  • pristup VIP lounge prostorima u zračnim lukama - uz članstvo u Priority Pass programu, dodatna pogodnost za korisnike The Platinum Card bit će mogućnost besplatnog posjeta lounge prostorijama u okviru Airport Cluba
  • pogodnosti u restorana i hotelima širom svijeta
  • program ekskluzivnih pogodnosti Svijet prestiža - ovaj puta predstavit će još bogatiju ponudu odabranih partnera, od vrijednih darova uz kupnju do VIP tretmana i usluga privatne prezentacije nakon radnog vremena.

Uz već postojeće pogodnosti, vjerujemo kako će uz ove nove, The Platinum Card svojim korisnicima učiniti životni stil jedinstvenim, elegantnim, profinjenim i punim užitka.