Platinum noć – Noć u kazalištu pod zvijezdama

Uz poznate arije u neponovljivoj izvedbi Tonyja Cetinskog te brojna iznenađenja večeri

Zagreb, 27. svibnja 2011. - U četvrtak, 9. lipnja u atraktivnom prostoru Galerije Klovićevi dvori, u Zagrebu s početkom u 20 sati održat će se sedmo po redu veliko tradicionalno događanje za korisnike The Platinum Card, najprestižnije kartice na našem tržištu. I za ovu Platinum noć PBZ Card će pripremiti ekskluzivan i pomno osmišljen program te vrhunski doživljaj.

Ovogodišnji The Platinum Card Party pod nazivom "Noć u kazalištu pod zvijezdama" korisnicima The Platinum Card dočarat će duh kazališne čarolije kroz nastup poznate koreografkinje i plesne umjetnice Larise Navojec, koja će izvesti baletnu točku inspiriranu filmom "Black Swan", nastup sastava Jewsers, poznatog po neobičnom spoju jazz, rock i latino ritmova, a krunu večeri činit će jedinstvena izvedba Tonyja Cetinskog, koji će za ovu priliku otpjevati nekoliko poznatih opernih arija, a nastaviti u zabavnom pop izričaju te će svojim najvećim hitovima zasigurno rasplesati publiku. Uzvanike će kroz program voditi uvijek zabavan Mirko Fodor.

Kao i svake godine PBZ Card je pripremio i vrijednu nagradu za sretnog korisnika The Platinum Card. Tako će te večeri izvučenom sretnom dobitniku PBZ Card darovati luksuzno putovanje u Beč za dvije osobe.

I ovogodišnji Platinum Party okupit će brojne uglednike iz društvenog i gospodarskog života, brojne korisnike The Platinum Card.

The Platinum Card je najprestižnija kartica na hrvatskom tržištu. Namijenjena je osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, koje mnogo putuju, vode bogat društveni i kulturni život, kupcima veće platežne moći te općenito osobama visokih zahtjeva kad je riječ o posebnim uslugama. The Platinum Card životni stil čini jedinstvenim, elegantnim, profinjenim i punim užitka.

The Platinum Card ističe se brojnim uslugama i pogodnostima, kao što su: 24-satna podrška korisnicima 7 dana u tjednu, 365 dana u godini; Platinum Travel Service - posebna služba za cjelovitu organizaciju svih vrsta putovanja prema potrebama i željama pojedinog korisnika; Platinum Concierge Service - sustav osobnih usluga kao što su najam limuzine, isporuka biranih darova, organizacija i dostava karata za kazališta, koncertna događanja, modne revije, sportske manifestacije i sl.; Svijet prestiža - program ekskluzivnih pogodnosti kod odabranih partnera, od vrhunskih hotela i restorana, preko bogate ponude turističkih agencija do salona visoke mode, hi-tech multimedijalne trgovine te fitness i spa akademije; Priority Pass - besplatna usluga koja omogućuje pristup u VIP salone i klubove u zračnim lukama diljem svijeta; Premium Platinum Emergency Assistance - program koji pomaže korisniku pri pripremi putovanja u inozemstvo, kao i u slučaju nužnosti tijekom putovanja, kao što su pokriće hitnih medicinskih troškova, pravna pomoć, putna pomoć u slučaju hitne potrebe (potraga za prtljagom, isplata gotovine); Osiguranje - posebni program osiguranja, koji, uz osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, pruža i posebne pogodnosti kod ugovaranja police životnog osiguranja. Prilikom putovanja korisnici dodatno mogu koristiti putna osiguranja kao što su kašnjenje leta i gubitak/kašnjenje prtljage, ako je karta kupljena putem The Platinum Card; Hertz#1 Club Gold - mogućnost sudjelovanja u ekskluzivnom klubu Hertz rent-a-cara, koji podrazumijeva prioritetno izdavanje vozila, bez suvišne papirologije u 40 svjetskih zračnih luka te na više od 1.000 lokacija u svijetu i druge.

Svojim korisnicima The Platinum Card nudi i klasične pogodnosti kao što su: potrošnja bez unaprijed određenog limita, podizanje gotovine, realizacija potrošačkih kredita, mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada, zaštita u slučaju gubitka ili krađe kartice, sigurnost pri online kupnji, sudjelovanje u Membership Rewards i My Card programima, online usluga pregleda i ispisa svih troškova, My Account te brojne druge.