PBZ Card predstavio svoj novi brend za putničke usluge

PBZ Card Travel American Express ponudit će višu razinu kvalitete usluge u skladu s American Express standardima

Zagreb, 20. prosinca 2012. - Vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj PBZ Card tržištu je predstavila svoj novi brend za putničke usluge - PBZ Card Travel American Express. Time je PBZ Card postao član velike i uspješne međunarodne obitelji Global American Express Travel Partner Network, a tvrtkina putnička usluga je dobila novu dimenziju i višu razinu kvalitete usluge. Kao dio Global American Express Travel Partner Networka, PBZ Card će samostalno upravljati brendom PBZ Card Travel, a prema American Express licenci.

Već dugi niz godina, osim financijskih, PBZ Card pruža i putničke usluge, osmišljene kako bi se korisnicima American Express kartica ponudila dodatna vrijednost te omogućio najjednostavniji odabir i organizacija poslovnog i privatnog putovanja. Ove usluge kompanija je dodatno unaprijedila 2007. godine kad je kupljeno poslovanje poduzeća Jumbo d.o.o., putničke agencije iz Zagreba. Uvođenje brenda PBZ Card Travel American Express nastalo je u želji da se korisnicima osobnih American Express kartica još više približe i unaprijede putničke usluge koje tvrtka nudi te time ukupno obogati sadržaj i mogućnosti koje osobne American Express kartice pružaju svojim korisnicima.

"Uvođenjem novog putničkog brenda PBZ Card Travel American Express a time i unapređenjem naših putničkih usluga, našim klijentima osigurali smo novu vrijednost, kroz još kvalitetniju putničku uslugu koju im sada nudimo. Korisnici American Express kartica i do sada su imali mogućnost da jednostavno i na jednom mjestu riješe više svojih korisničkih zahtjeva, čiji dio su svakako i putovanja, a sada, kao dio Global American Express Travel Partner Networka, zagarantirana im je vrhunska kvaliteta u skladu s visokim svjetskim standardima American Expressa", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

PBZ Card Travel American Express nudi brojne putničke usluge kao što su rezervacija i prodaja: zrakoplovnih karata, aranžmana u Hrvatskoj, aranžmana u inozemstvu (ljetovanja, skijanja, autobusne ture, zrakoplovne ture, europska putovanja, daleka putovanja ...), tečajeva stranih jezika u inozemstvu, krstarenja, hotelskog smještaja, usluga najma vozila; te posebno pripremljene programe za grupe i individualne putnike prema njihovim jedinstvenim željama; uslugu ishođenja viza; prodaju putnog i zdravstvenog osiguranja i još mnogo toga.

Dok će brend PBZ Card Jumbo Travel biti fokusiran na poslovni segment korisnika, PBZ Card Travel American Express cilja korisnike osobnih American Express kartica. Tako samo za korisnike American Express kartica PBZ Card Travel American Express već sad nudi posebne ponude i akcijske cijene putovanja. Novost je i da se sve PBZ Card Travel American Express usluge od sada mogu platiti American Express karticom do 24 rate, bez kamata i naknada. Osim toga, u PBZ Card Travel American Expressu korisnik može iskoristiti i svoje Membership Rewards bodove i My Card kupone. Korisnicima American Express kartica na raspolaganju su najbolji uvjeti plaćanja, a iskusni i ljubazni djelatnici kvalitetnom ponudom putničkih usluga zasigurno će ispuniti putničke potrebe i očekivanja i najzahtjevnijih klijenata. Više informacija o ponudi PBZ Card Travel American Expressa na www.pbzcard.hr/putovanja; e-mail: travel@pbzcard.hr; tel.: 01 / 612 42 22.

PBZ Card samostalno upravlja brendom PBZ Card Travel prema American Express licenci.

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću

tel.: 01/ 63 63 077; mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr; americanexpress.hr