PBZ Card predstavio nove korporativne web stranice

Vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj PBZ Card danas je predstavila nove korporativne web stranice. Nove web stranice, na adresi www.pbzcard.hr, osim mnoštva sadržaja i korisnih informacija za korisnike i prodajna mjesta te druge posjetitelje, predstavljaju i novost u dizajnu, kvalitetniji način prezentacije sadržaja i veću preglednost te se zasnivaju na suvremenoj tehnologiji.

"Nove web stranice PBZ Carda kreirane su u cilju što kvalitetnijeg korištenja ovog kanala u ostvarenju naše misije - osigurati vrhunsku uslugu našim korisnicima i klijentima, u promociji tvrtke, prodaji proizvoda, koristeći suvremena tehnološka rješenja koja će nam u budućnosti omogućiti nadogradnju i još kvalitetnije korištenje ovog komunikacijskog alata. Nove stranice predstavljaju i napredak prema većoj interakciji s korisnicima čime je omogućeno dobivanje vrijednih informacija koje će nam poslužiti kao smjernica za razvoj novih proizvoda i usluga te poboljšanje postojećih", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Sadržaj - Izdavanje kartica

Sadržajno stranice su podijeljene u nekoliko ključnih kategorija među kojima ističemo "Izdavanje kartica", "Prihvaćanje kartica", "Online usluge" i "Podršku". "Izdavanje kartica" uz iznošenje pogodnosti i prednosti više od 40 različitih American Express, MasterCard, Maestro, Visa i Visa Electron proizvoda, koji čine portfelj PBZ Carda i PBZ-a, sadrže i informacije o Membership Rewards i My Card programima nagrađivanja, te posebnim akcijama i pogodnostima za korisnike kartica.

Prihvat kartica

Kategorija "Prihvat kartica" namijenjena je postojećim i budućim prodajnim mjestima - klijentima PBZ Carda te su unutar nje predstavljene brojne prednosti poslovanja s PBZ Cardom, postupci i procedure ugovaranja prihvata kartica za sva tri brenda, kako za klasična tako i za online prodajna mjesta, kao i informacije o programima sigurne internetske kupnje kao što su MasterCard SecureCode te Verified by Visa, a koje podržava PBZ Card. Dodatnu praktičnost svojim poslovnim partnerima - internetskim prodajnim mjestima PBZ Card nudi kroz MyCheckOut uslugu koja omogućava sigurno i brzo plaćanje kreditnim karticama u realnom vremenu.

Podrška

Za nove web stranice kreirana je i baza sadržaja kao pomoć i podrška korisnicima i poslovnim partnerima - prodajnim mjestima, a uveden je i rječnik ključnih pojmova kartične industrije. Tako kategorija "Podrška", uz objašnjavanje različitih kartičarskih pojmova, najčešćih pitanja i odgovora za korisnike i prodajna mjesta, donosi i vrlo korisne upute za rad prodajnih mjesta, opisujući kako postupiti u različitim situacijama prilikom prihvaćanja kartica, kao što je prodajni postupak kod plaćanja na rate, upute za prihvaćanje čip kartica na POS uređajima i slično.

Online usluge

Putem novih web stranica korisnici mogu saznati sve prednosti korištenja online usluga PBZ Carda i PBZ-a poput My Accounta i Online računa za American Express kartice, odnosno PBZ365@net za MasterCard, Maestro i Visa kartice PBZ-a te MyCheckOut, PBZCOM@NET i Business Accocunta - namijenjenih pravnim osobama.

Među online uslugama koje je razvio PBZ Card posebno se ističe Business Account koji predstavlja suvremen i vrijedan alat putem kojeg prodajna mjesta jednostavno i brzo dobivaju korisne informacije, podijeljene u tri osnovne kategorije: Poslovni izvještaji, Pregled prometa i Ažuriranje podataka, koje im omogućuju poboljšanje poslovanja. Tako, zahvaljujući Business Account usluzi prodajna mjesta PBZ Carda imaju jedinstvenu mogućnost pregleda prometa za sva tri brenda na jednom mjestu.

Tehnološki napredak

Nove web stranice koriste suvremene tehnologije, uključujući strukturu navigacije, način prezentacije sadržaja, alate za distribuciju i praćenje sadržaja te novi Content Management System - sustav upravljanja sadržajem, a uveden je i RSS feed za praćenje novosti na stranicama. Sukladno budućim aktivnostima PBZ Carda, nove web stranice omogućit će i uključivanje te dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama kao što su Facebook i Twitter a bit će prilagođene i za preglednike na mobilnim uređajima.