PBZ Card predstavio GlobalShop uslugu

Zagreb, 10. listopada 2011. - PBZ Card, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, predstavlja GlobalShop - novu besplatnu uslugu, ekskluzivno za korisnike
American Express kartice. GlobalShop je zajednička usluga American Express Global Network Service (GNS) i svjetske logističke tvrtke SkyPostal, koji navedenu uslugu nude GNS-ovim tržištima širom svijeta, gdje tvrtka SkyPostal vodi kompletan prezentacijski i logistički dio usluge za svako tržište, a GNS American Express nudi ekskluzivitet korisnicima American Express kartice.

GlobalShop je internetski portal za kupnju koji korisnicima American Express kartica u Hrvatskoj omogućuje kupnju u preko 1.7 milijuna vodećih američkih online trgovina te narudžbu kataloga i to iz udobnosti vlastitog doma. GlobalShop usluga premostit će prepreke između kupaca u Hrvatskoj i američkih internetskih trgovina i to od trenutka kupnje do konačne dostave do korisnikovog doma ili ureda.

Karakteristika ove jedinstvene i besplatne usluge na hrvatskom tržištu je dostava s internetskih trgovina u SAD-u koje inače ne dostavljaju svoje proizvode u Hrvatsku. GlobalShop, odnosno tvrtka SkyPostal, jamči dostavu pošiljaka te osigurava sveobuhvatnu podršku za kupnje putem American Express kartice na internetskim trgovinama u SAD-u. Uz to, GlobalShop nudi najbolji izbor i cijene, stalne rasprodaje i promocije u SAD-u.
U okviru usluge, GlobalShop korisnicima American Express kartica nudi i uslugu osobnog asistenta za kupnju, lociranje proizvoda i trgovina te pruža informacije o aktualnim popustima i pogodnostima u SAD-u. GlobalShop rješava i druge uobičajene probleme pri internacionalnoj dostavi poput unaprijed određene ukupne cijene proizvoda s uključenim troškovima za klijenta, a olakšava i povrat kupljenih proizvoda.

GlobalShop usluga je vrlo jednostavna za korištenje. Korisnik na stranicama www.globalshop.net odabire Hrvatsku te se registrira s osobnim podacima i detaljima svoje American Express kartice. Nakon registracije dobit će svoju jedinstvenu adresu dostave u SAD-u, na koju će primati svoje narudžbe s online trgovina u SAD-u. Po primitku narudžbe na svoju adresu u SAD-u, GlobalShop će svu naručenu robu provjeriti, prepakirati i proslijediti na korisnikovu adresu u Hrvatsku. GlobalShop tereti korisnikovu American Express karticu za troškove carine i dostave proizvoda.

U promotivnom razdoblju, od 10. listopada do 31. prosinca 2011. svi
American Express korisnici koji se registriraju za uslugu GlobalShop (Hrvatska), ostvarit će 20% popusta na cijenu dostave prve pošiljke!

Saznajte više na www.americanexpress.hr/globalshop

###
Za dodatne informacije obratite se: Ireni Markolini, direktorici Direkcije akvizicije, aktivacije i komunikacije;
tel.: 01/ 63 63 341; email: irena.markolini@pbzcard.hr; www.pbzcard.hr