PBZ Card donirao Kliničku bolnicu Sveti Duh

Zagreb, 26. kolovoza 2010. - I tijekom ljetnih mjeseci putem naše humanitarne American Express kartice sa srcem aktivno smo radili na projektu "Činim dobro svaki dan". Tako je, podupirući projekt Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima", PBZ Card donirao sredstva još jednoj bolnici za kupnju potrebne medicinske opreme. Početkom kolovoza PBZ Card je realizirao donaciju u iznosu od 36.162,00 kuna Kliničkoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu za kupnju sonde za ultrazvučni dijagnostički uređaj. KB Sveti Duh je deseta bolnica kojoj je PBZ Card donirao sredstva u sklopu svog projekta "Činim dobro svaki dan" i humanitarne American Express kartice sa srcem.

Prateći put American Express kartice sa srcem i donacija bolnicama koje smo realizirali putem ove kartice tijekom svega dvije godine njezinog prisustva na našem tržištu, gotovo da bismo mogli nacrtati kartu Hrvatske! Krenuvši od Zagreba, nastavivši put prema Vukovaru, pa zatim preko Čakovca, Zaboka, Karlovca, Ogulina sve do Rijeke, Splita i Dubrovnika, kartica se "vratila" u Zagreb gdje je realizirana deseta donacija.

Podsjetimo da uz humanitarni karakter, ova kartica nudi i brojne financijske pogodnosti. Za svaku kupnju napravljenu ovom karticom PBZ Card, bez dodatnih troškova za korisnike, daruje 35 lipa projektu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima".

American Express kartica sa srcem je bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja, a od druge godine korištenja kartice PBZ Card donira i 15 kn od svake članarine za osnovnog i 10 kn od svake članarine za dodatnog korisnika, bez dodatnih troškova za korisnike.

Osim korištenjem American Express kartice sa srcem, korisnici ovom projektu mogu pomoći i donirajući mu prikupljene Membership Rewards bodove. U projektu sudjeluju i "Partneri prijatelji" - prodajna mjesta PBZ Carda koja za svaku kupnju napravljenu ovom karticom na njihovom prodajnom mjestu doniraju dodatnih 35 lipa, čime se donirani iznos po transakciji penje na 70 lipa. Trenutno je u projekt uključeno dvadeset Partera prijatelja s brojnim prodajnim mjestima širom Hrvatske.

Više informacija o projektu i American Express kartici sa srcem možete naći na: www.americanexpress.hr/karticasasrcem.