100.000 kuna na American Express kartici

Zagreb, 10. travnja, 2014. – Glavna nagrada nacionalne nagradne igre Franck čajeva „100.000 savršenih osjećaja“ uručena je Hrvoju Mikulčiću iz Zagreba koji je nagradu preuzeo u ime svog sina koji je, sa svojih 5 godina, već strastveni sudionik nagradnih igara. Prilikom primopredaje glavne nagrade, gospodin Mikulčić istaknuo je kako njegov petogodišnjak redovito sudjeluje u nagradnim igrama i to uz podršku bake koja je i za Franckovu nagradnu igru poslala prijavnicu s njegovim imenom.

Nagradnu American Express karticu s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje od 100.000 kuna u prostorijama Francka dodijelili su Dino Bijač, marketing menadžer za kategoriju čajeva u Francku te Irena Markolini, direktorica Direkcije akvizicije, aktivacije i komunikacije u PBZ Cardu.

Kada smo telefonski tražili dobitnika, kako bismo ga informirali o osvojenoj nagradi, dobili smo informaciju da je u vrtiću, što je bilo jako simpatično, uz obrazloženje da je nagradnu igru igrao s bakom i djedom. Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti kako sve generacije uživaju u Franck čajevima, a za male potrošače, poput našeg glavnog dobitnika, osmislili smo poseban „Fora“ čaj kojeg su djeca različitih uzrasta vrlo dobro prihvatila“, rekao je Dino Bijač, marketing menadžer za kategoriju čaja u Francku.

„Franck je naš cijenjeni poslovni partner, a ime „Franck“ je sinonim kvalitete u prehrambenom segmentu upravo kao i American Express u kartičnom. Stoga nam je uvijek drago kad na neki način možemo povezati naša dva brenda, kao što je sudjelovanje u nagradnim igrama kojima Franck nagrađuje vjernost svojih potrošača. Tako smo se i ovoga puta rado odazvali pozivu našeg partnera osiguravši glavnu nagradu –  American Express karticu s iznosom od 100.000 kuna“, istaknula je Irena Markolini, direktorica Direkcije akvizicije, aktivacije i komunikacije u PBZ Cardu.

Franck je za svoje potrošače sredinom siječnja s asortimanom čajeva započeo nagradnu igru pod nazivom „100.000 savršenih osjećaja“ uz sponzorsku podršku PBZ Carda. Potrošači koji su do 15. ožujka u Franck poslali kuverte s po tri izrezana barkôda s bilo koje kutije Franck čaja mogli su osvojiti glavnu nagradu American Express karticu s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje od 100.000 kuna kao i 100 atraktivnih poklon paketa Francka.

Kontakt:

Ivana Tavra, direktorica Korporativnih komunikacija, tel: 01 3710 226, mob: 099 31 21 735, e-mail: ivana.tavra@franck.hr