O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Platinum Card Party

 

 

 

 

 

 

 

 

  PBZ Card i American Express proslavili deveti Platinum Card Party

Ekskluzivna večer prožeta izvrsnom zabavom i blještavim eurovizijskim hitovima  

Zagreb, 16. svibnja 2013. -  Sinoć je u atraktivnom prostoru Koncertne Dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održan deveti po redu svečani godišnji - The Platinum Card Party naziva "EUnight EUrope". Party, organiziran od PBZ Carda, izdavatelja American Express kartica na hrvatskome tržištu, kroz zabavan i ekskluzivan program posvećen najvećim eurovizijskim hitovima, obilježio je skorašnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Bogat program koji se odvijao pod vodstvom Danijele Trbović i Olivera Mlakara privukao je više od tisuću uzvanika: korisnike najprestižnije The Platinum kartice, uključujući brojne poznate osobe iz poslovnog i javnog života.

Domaćini večeri bili su: Božo Prka, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb, Dinko Lucić, član Uprave Privredne banke Zagreb, Nina Oberiter-Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda, Mario Jurišić, član Uprave PBZ Carda, a kojima su se pridružili i Peter Wright, izvršni potpredsjednik kartičnih usluga za Europu, Bliski istok i Afriku te direktor za Premium proizvode, benefite i komunikaciju te globalnu poslovnu mrežu American Expressa te Alex Furber, potpredsjednik i glavni direktor Partner Card Servicesa American Expressa za Središnju, Istočnu i Jugoistočnu Europu.  

Posebno osmišljen program The Platinum Card Partyja bio je prožet najsjajnijim trenucima eurovizijskih natjecanja, koja su tijekom godina svog održavanja postala simbol europskog zajedništva i sinonim za poznate izvođače, hitove i dobru zabavu. Uzvanici su imali priliku uživati u retrospektivi najpoznatijih domaćih i stranih eurovizijskih hitova u izvedbi jedine hrvatske eurovizijske pobjednice Emilije Kokić, dok je imitacijama poznatih hrvatskih eurovizijskih uspješnica goste zabavio Luka Bulić. Poseban dio programa bio je nastup Platinum ABBA tribute benda, koji je oduševio prisutne spektakularnim izvedbama ove najpoznatije švedske pop grupe, koja je svoj prvi veliki uspjeh upravo i postigla pobijedivši na eurovizijskom natjecanju 1974. godine.

Osim eurovizijskih uspješnica, kojima smo potvrdili svoju pripadnost europskom krugu, party je prezentirao i druga bogatstva kojima Hrvatska ulazi u europsku obitelj. Tako su, između ostaloga, uzvanici mogli uživati u tradicionalnim hrvatskim kulinarskim delicijama prezentiranim kroz različite hrvatske regije.

The Platinum Card Party PBZ Card organizira od 2005. godine. The Platinum Card je dostupan odabranim korisnicima, osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, a osnovne značajke ove kartice su prestiž, sigurnost i prepoznatljivost te vrhunska usluga u zemlji i svijetu. Ono što je čini toliko različitom od drugih kartica na tržištu je razina pogodnosti i usluga, potpuno prilagođena željama i potrebama korisnika. Svi oni koji putuju osjetit će se potpuno sigurni na svojim putovanjima, jer uz besplatan pristup VIP salonima zračnih luka putem programa Priority Pass i Airport Club tu su i Premium Platinum Global Assistance, grupna polica pomoći na putovanjima kao i putna osiguranja. Osim toga ova kartica nudi i Concierge sustav osobnih usluga u kojem se svakom zahtjevu The Platinum Card korisnika udovoljava u najkraćem roku, od rezervacije restorana do nabave karata za koncerte ili pak isporuke dara voljenoj osobi, kao i "Svijet prestiža", program posebnih pogodnosti i VIP tretmana u odabranim hotelima, restoranima i trgovinama. Korisnicima ove kartice na raspolaganju su i druge pogodnosti American Express kartica kao što je obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima, potrošački kredit Privredne banke Zagreb d.d., programi nagrađivanja Membership Rewards i My Card te brojne druge.

###

 

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću

Tel.: 01/63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr

                                                                                                                              

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr