O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account
Premium Visa Platinum

Na Premium Visa Platinum karticu se možete osloniti u kojem god kutku svijeta se našli.

Premium Visa Platinum kartica prihvaćena je na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta pa je ona jedino što zaista trebate imati uz sebe.

Na raspolaganju su Vam financijske pogodnosti poput obročne otplate bez kamata i naknada te potrošnje bez unaprijed određenog limita.

Mnoge online usluge poput MyWay aplikacije, e-računa i e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Premium Visa Platinum kartica uključuje i 24- satno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, a za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na paket putnog osiguranja.

Kao korisniku Premium Visa Platinum kartice dostupna Vam je Premium Visa Prepaid kartica koja je idealna za kontrolu nad troškovima, za još sigurnije online kupnje i kupnje u inozemstvu kao i za svakodnevna plaćanja.

Postanite korisnik Premium Visa Platinum kartice bez plaćanja upisnine! Pogodnost vrijedi za pristupnice primljene od 16.2. do 30.6.2024.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.