O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account
Premium Visa Gold

Premium Visa Gold kartica će Vas podržati na svakom koraku Vašeg životnog putovanja pružajući Vam u svakom trenutku sigurnu i kvalitetnu uslugu.

Na Premium Visa Gold karticu možete računati u svakom trenutku gdje god se našli. Prihvaćena je na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 91 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta.

Kako bi savršeno odgovarala Vašim životnim potrebama, Premium Visa Gold kartica nudi financijske pogodnosti poput obročne otplate bez kamata i naknada te potrošnje bez unaprijed određenog limita.

Mnoge online usluge poput MyWay aplikacije i e-računa čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Premium Visa Gold kartica uključuje i 24-satno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Kao korisniku Premium Visa Gold kartice dostupna Vam je Premium Visa Prepaid kartica koja je idealna za kontrolu nad troškovima, za još sigurnije online kupnje i kupnje u inozemstvu kao i za svakodnevna plaćanja.

Postanite korisnik Premium Visa Gold kartice bez plaćanja upisnine i uz 50 % popusta na redovnu članarinu (dostupnu na www.pbzcard.hr), za prvu godinu korištenjaPogodnost vrijedi za pristupnice primljene od 15. 3. do 14. 7. 2024. Pogodnost bez plaćanja upisnine primjenjuje se za pristupnice primljene od 16. 2. 2024. 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.