O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account
PBZ Visa shopping

Uz PBZ Visa shopping karticu Svaka kupnja raspoređuje se u 6 mjesečnih rata pružajući Vam tako još više fleksibilnosti i financijske sigurnosti.

Živite sada, plaćajte kasnije! PBZ Visa shopping kartica omogućuje Vam praktičnu i jednostavnu otplatu na rate bez dodatne dokumentacije i čekanja. Sve što Vam je potrebno, dostupno Vam je odmah jer se svaki trošak automatski raspoređuje u šest rata koje će na naplatu stizati jednom mjesečno.

PBZ Visa shopping karticu možete koristiti na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a za jednostavniju svakodnevicu tu su i mnoge online usluge poput MyWay aplikacije, e-računa i e-info usluga.

Napomena: PBZ Card više ne izdaje nove PBZ Visa Shopping kartice.

U slučaju potrebe za ažuriranjem dokumentacije u svrhu ispunjavanja zakonske obveze te dostavljanja iste, dostupni su obrasci na hrvatskom i engleskom jeziku.

Želite li kao osnovni korisnik osobne kartice dati punomoć trećem ili dodatnom korisniku da može dobiti uvid u vaše osobne podatke te tražiti njihov ispravak i izmjenu, možete to učiniti putem obrasca koji se nalazi ovdje. Ispunjeni obrazac nam pošaljite putem web forme.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.