Ugovaranje prihvata

PBZ Card sklapa ugovore o prihvatu kartica za sve kartične brendove globalnih sustava plaćanja: American Express®, Mastercard® i Visa.

Uključivanjem u lanac prodajnih mjesta PBZ Carda, svojim partnerima jamčimo sigurnu naplatu i, što je najvažnije, poštivanje rokova navedenih u Ugovoru, uz specifikaciju (plan priljeva) sredstava.

Nudimo mogućnost elektroničkog transfera podataka što osigurava sigurnost, brzinu i točnost. Ističemo posebnu online uslugu PBZ Carda za poslovne partnere: PBZ CARD Business Account kojom omogućavamo online uvid u poslovne podatke po American Express, Mastercard, Maestro® i Visa karticama.

Kako se postaje prodajnim mjestom?

Za prihvaćanje American Express®, Mastercard®, Maestro® i Visa kartica potrebno je s PBZ Cardom potpisati Ugovor o prihvaćanju kartica. PBZ Card će prodajnom mjestu omogućiti da u krug svojih kupaca uključi i korisnike American Express, Mastercard, Maestro i Visa kartica iz cijelog svijeta.

 

Opći uvjeti poslovanja PBZ Card d.o.o. za prihvaćanje kartica

Opći uvjeti sastavni su dio Ugovora o prihvaćanju kartica kojeg PBZ Card sklopi s Ugovornim partnerom.

 

Upute za rad prodajnih mjesta

Svrha uputa je upoznati vas s osnovnim pravilima kartičnog poslovanja te konkretnim koracima vezano uz prihvaćanje kartica.

 

Informacije o međubankovnim naknadama

Međubankovna naknada je naknada koju izdavatelj naplaćuje od pružatelja usluga prihvaćanja kartica, u slučajevima u kojima prihvatitelj nije ujedno i izdavatelj kartice kojom je izvršena transakcija.

 

Ugovaranje prihvata za internet prodajna mjesta

Online usluga za partnere koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto i žele svojim kupcima omogućiti plaćanje karticama.