Internetski prihvat kartica za partnere koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto

Online usluga za partnere koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto i žele svojim kupcima omogućiti plaćanje karticama.

PBZ Card omogućava prihvaćanje i autorizaciju kreditnih kartica za kupnju roba i usluga putem interneta u realnom vremenu. Ako ste otvorili internetsko prodajno mjesto i želite putem interneta prihvaćati American Express, Mastercard i Visa kartice, u suradnji s PBZ Cardom svojim kupcima možete omogućiti plaćanje karticama. Kako bi vaša internetska trgovina omogućila kupcima plaćanje karticama potrebno je s PBZ Cardom potpisati Ugovor o prihvaćanju kartica na internetu. Također, potrebno je izvršiti i povezivanje vaših stranica s PBZ Card MyCheckOut sustavom.

PBZ Card MyCheckOut usluga namijenjena je partnerima koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto (web shop) i svojim kupcima žele na siguran, brz i jednostavan način ponuditi mogućnost plaćanja karticama putem interneta u realnom vremenu.

MyCheckOut usluga nudi mogućnost jednostavnog povezivanja web trgovina na stranicu za internetsko plaćanje i autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu, te back-office sučelje za upravljanje i pregled transakcija vlasnicima web shopova. Servis također nudi maksimalnu sigurnost u internetskom poslovanju i usklađen je s propisanim sigurnosnim standardima kartičarske industrije vezanim uz internetsku kupnju i plaćanja (Mastercard® SecureCode™, Verified by Visa).

Više o MyCheckOut usluzi - Mastercard® SecureCode™

Više o MyCheckOut usluzi - Verified by Visa