Vodstvo

Uprava


Mislav Blažić, predsjednik

Mislav BlažićPredsjednik Uprave postaje početkom 2008. godine. Prethodno je bio zamjenik predsjednice Uprave. U PBZ Card dolazi 2006. godine, kada se kartično poslovanje PBZ Grupe integrira u PBZ Card.

U Privrednoj banci Zagreb radi od 1998. godine, prvo u Sektoru korporativnog financiranja gdje je bio izvršni direktor. Godine 2001. prelazi u Grupu poslova sa stanovništvom na mjesto izvršnog direktora Sektora za razvoj proizvoda, gdje je vodio projekt integracije kartičnog poslovanja PBZ Grupe.

Tijekom karijere obnaša funkcije predsjednika ili člana nadzornih odbora brojnih članica PBZ Grupe te je od 2009. do  2013. bio član Vijeća upravitelja Američke gospodarske komore u Hrvatskoj. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i završio MBA program na IEDC Bled School of Management.

 

Mario Jurišić, član

Mario JurišićNa funkciju člana Uprave dolazi početkom 2008. godine s mjesta izvršnog direktora Sektora razvoja proizvoda, marketinga i prodaje. Kao član Uprave nadležan je za prodaju, razvoj odnosa s klijentima i marketing.

Karijeru je započeo 1998. godine u Privrednoj banci Zagreb te je od početka sudjelovao u izgradnji kartičnog sustava Banke za izdavanje i prihvat Mastercard i Visa kartičnih proizvoda.

Početkom 2003. godine postaje pomoćnik direktora Direkcije za kartično poslovanje zadužen za poslove prihvata bankovnih kartica, razvoja novih proizvoda i uvođenje novih tehnologija. Integracijom kartičnog poslovanja PBZ Grupe u PBZ Card, 1. siječnja 2006. dolazi na mjesto izvršnog direktora Sektora za razvoj proizvoda, marketing i prodaju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završio MBA program na IEDC Bled School of Management.

 

Nadzorni odbor

Dinko Lucić, predsjednik
Draženko Kopljar, zamjenik predsjednika
Ivan Krolo, član
Andrea Pavlović, članica
Dražen Karakašić, član
Neven Horvat, član