O nama

Danas je PBZ Card, u vlasništvu Privredne banke Zagreb, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj. Ujedno, to je jedina kartična tvrtka u Hrvatskoj zadužena za izdavanje i prihvat American Express kartica, a koja pruža i uslugu prihvata te izgradnje prodajne mreže za Mastercard i Visa kartice.

U asortimanu tvrtke nalazi se oko četrdeset American Express te Mastercard, Maestro, Visa i Visa Electron proizvoda Privredne banke Zagreb, uključujući bogat izbor charge, debit, debit delayed, kreditnih, pre-paid i drugih kartica, namijenjenih fizičkim i pravnim osobama. PBZ Card ima dva milijuna aktivnih kartica te više od 60.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Uz raznovrstan portfelj, vodeći položaj PBZ Card je izgradio i na bogatoj tradiciji te suvremenoj tehnologiji.

Svoj uspjeh PBZ Card zasniva na velikom znanju i iskustvu izgrađenima tijekom četrdeset i pet godina prisustva American Expressa na našem tržištu, vodećem položaju robne marke American Expressa na tržištu charge i revolving kreditnih kartica u Hrvatskoj, na vrijednostima brendova Mastercarda i Vise te snažnom položaju koji je izgradila Privredna banka Zagreb kao vodeća banka u uvođenju novih tehnologija i proizvoda u kartično poslovanje.

Uz kartično poslovanje u PBZ Cardu djeluje i PBZ Card, putnička agencija -  koja nudi veliki izbor dalekih i europskih putovanja, različite wellness programe, ljetovanja i zimovanja, široku ponudu krstarenja, prodaju zrakoplovnih karata uz besplatnu dostavu karata na adrese u Zagrebu, rezervaciju hotelskog smještaja te cijeli niz drugih turističkih usluga. Kvalitetnim i angažiranim odnosom prema klijentima, PBZ Card Travel American Express je izgradio vrlo uspješne odnose s korisnicima koji cijene visoku kvalitetu usluge i individualizirani pristup.


MISIJA

Mi smo ovdje da korisnicima kartica pružimo najkvalitetnije usluge i kartične proizvode te tako zavrijedimo njihovu trajnu lojalnost.
Naše usluge i proizvode temeljimo na inovativnosti, a pri tome su nam u prvom planu potrebe korisnika kartice.
Poslovnim partnerima želimo biti siguran oslonac i najbolji izbor za suradnju u kartičnom poslovanju.

Vodiči:
Ugled - Financijski rezultat - Pouzdanost - Inovacije - Kvaliteta - Usluge


VIZIJA

Biti centar izvrsnosti za pružanje kartičnih usluga.