Ljudski resursi

Vizija PBZ Carda da korisnicima svojih  kartica i poslovnim partnerima pruži najkvalitetnije proizvode i uslugu ostvariva je samo uz visokomotivirane i stručne zaposlenike. Stoga, redovitim unapređivanjem procesa upravljanja ljudskim resursima PBZ Card ne želi biti tek radno mjesto, već poslodavac u kojem će zaposlenik prepoznati svog poslovnog partnera, stvarajući na taj način kvalitetno radno okruženje za visokostručne i motivirane zaposlenike.

Već dugi niz godina, pod krilaticom "Best Pleace To Work", kroz sustav stručnog usavršavanja, sustav motiviranja i nagrađivanja, rada u dinamičnoj i tehnološki suvremeno opremljenoj sredini, PBZ Card se izgradio u atraktivno poslovno okruženje. Vodeća kartična organizacija, s dva milijuna izdanih kartica te četrdesetak različitih kartičnih proizvoda, koju odlikuje inovativnost, a što potvrđuje i vodeći položaj u uvođenju novih tehnologija i proizvoda, samo su neki od pokazatelja dinamičnog poslovnog okruženja.

Etički kodeks PBZ Grupe

Načela o ljudskim pravima PBZ Grupe

Moderno upravljanje procesima te primjena suvremenih tehnoloških dostignuća na svim poslovnim razinama uključujući poslove Sektora upravljanja kartičnim portfeljem i razvoja odnosa s klijentima, Sektora prodaje i upravljanja prodajnom mrežom, Sektora korisnika, kao i Sektora računovodstva i financijske kontrole te Sektora korporativne podrške poslovanju jamac su atraktivnog poslovnog okruženja. Ukoliko želite raditi u dinamičnom, modernom poslovnom okruženju, uključujući neki od navedenih organizacijskih dijelova, kontaktirajte nas!

Ako trenutno nema oglašenih slobodnih pozicija koje bi vas zanimale, pripremite svoj životopis u .doc, .rtf ili .pdf formatu i pošaljite nam svoju otvorenu ponudu na posao@pbzcard.hr.

 

Trenutno nema oglašenih slobodnih pozicija za nova radna mjesta.