Uoči blagdana donacijom u sklopu projekta "Činim dobro svaki dan" razveselili smo korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava

Krajem godine, uoči blagdana donacijom od oko 270.000 kuna, u sklopu projekta "Činim dobro svaki dan", PBZ grupa razveselila je brojne korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava. Donacija je omogućila kupnju kombi vozila s rampom za prijevoz djece s teškoćama u razvoju, a što će brojnim korisnicima Centra omogućiti kvalitetniji i sigurniji prijevoz.

Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava namijenjen je školovanju i rehabilitaciji djece i mladeži s motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima koja se u primjerenim uvjetima mogu osposobiti za zanimanja po redovitim, prilagođenim i posebnim programima. Centar je uključen u poseban projekt Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pod nazivom "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi", koji PBZ grupa podupire donirajući im sredstva prikupljena putem svog humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan". Tako je Centar za odgoji i obrazovanje Dubrava sedma ustanova socijalne skrbi kojoj je PBZ grupa pomogla putem svog projekta "Činim dobro svaki dan". Do kraja studenog ove godine Grupa je za projekt "Činim dobro svaki dan" prikupila više od 8,4 milijuna kuna te je ukupno realizirala 28 donacija, uključujući 21 donaciju bolnicama diljem Hrvatske za kupnju potrebnih medicinskih uređaja te sedam donacija ustanovama socijalne skrbi za kupnju potrebne opreme.

Želite li da dobra djela postanu i dio vaše svakodnevice, postanite korisnik American Express kartice sa srcem ili donirajte na www.cinimdobro.hr te omogućite da zajedno pomognemo još većem broju djece i mladih u Hrvatskoj.