Plava laguna Croatia Open Umag: spoj vrhunskog tenisa, sjajne zabave i jedinstvenog gourmet programa

I ove godine Vas pozivamo da pogledate neki od teniskih mečeva na Plava laguna ATP Croatia Open Umag turniru koji se održava od 15. do 24. srpnja. Zanimljivi dvoboji, raznolik dnevni program te bogata i raznovrsna glazbena kulisa večernjeg programa nude izvrsnu zabavu za svačiji ukus. Naravno, obavezno svratite do našeg American Express promo pulta i odigrajte Memory nagradni natječaj – najspretniji i najbrži osvaja put na US Open, a možda to budete baš Vi!

 

Umag će i ove godine biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje vrhunskog tenisa, atraktivnih egzibicija, nezaboravnih koncerata i sjajne gourmet ponude, jer sve to već po dobro poznatom receptu i ovo ljeto ponudit će 28. Plava laguna Croatia Open Umag. U deset dana programa, od 14. do 23. srpnja, moći ćemo vidjeti ponajbolje tenisače svijeta, najveće zvijezde domaće i regionalne glazbene scene, te svjetski poznate DJ-eve, a sve će biti obogaćeno i iznimnim gourmet programom.

Atraktivnost umaškog turnira dat će i tri njegove vodeće zvijezde: Gael Monfils, Fabio Fognini i Borna Ćorić te mnogi drugi sjajni igrači, kao što su Gilles Simon, Benoit Paire, Philipp Kohlschreiber, Aljaž Bedene, Paolo Lorenzi, Martin Kližan, Jiri Vesely i drugi.

Uz natjecateljski dio turnira, umašku publiku i ove godine očekuju dvije senzacionalne egzibicije. U prvoj egzibiciji zvijezde Umaga testirat će najveće hrvatske sportske zvijezde, a u drugoj egzibiciji Ivanišević, Cash i Krajiček donose duh Wimbledona. Posjetitelje i ove godine očekuje vrhunska zabava i izvan teniskih terena. Glazbeni program ponudit će veliku raznolikost za sve glazbene ukuse, uključujući najveće domaće i regionalne zvijezde te svjetski poznate DJ-eve. Uz koncerte, posjetitelji turnira će po prvi puta doživjeti i novi modno-glazbeni koncept – Fashion live, spoj mode, kazališta, glazbe i plesa, s najpoznatijim hrvatskim dizajnerima Matijom Vuicom i ELFS-om, i autoricom projekta, dugogodišnjom plesačicom Tine Turner i koreografkinjom Ivonom Brnelić. Već osam godina, Istria Gourmet Festival upotpunjuje umaški teniski event gostovanjima biranih partnera među istarskim restoranima, vinarima i maslinarima. I ove će se godine održati nezaobilazne Skrivene čari istarskih vina, vinske degustacije za koje se uvijek traži ulaznica više.

Vjerujemo da ćete se dobro zabaviti a možda u rujnu i otputovati u New York!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „Amex voli tenis: memory igrica"