Najbrži put do nagradnih milja i brojnih financijskih pogodnosti

Plaćanjem Croatia Airlines American Express karticom skupljate Miles and More nagradne milje i to u najpovoljnije omjeru na tržištu: jedna Miles and More milja za svake potrošene i uredno plaćene 4 kune. Osim toga, svi novi osnovni korisnici dobivaju i milje dobrodošlice, a u periodu od 20. siječnja do 15. travnja ove godine zatražite karticu bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja.

Croatia Airlines American Express charge kartica idealna je kombinacija vrhunskih  kartičnih usluga i jedinstvenih pogodnosti za korisnike koji putuju i vole putovanja.

Nagradne milje

Croatia Airlines American Express kartica omogućuje sakupljanje nagradnih milja svakodnevnom potrošnjom i to u najpovoljnijem omjeru na našem tržištu: 4 kune = 1 Miles & More nagradna milja. Svakog novog osnovnog korisnika ove kartice očekuje i 2.000 Miles & More nagradnih milja dobrodošlice, a u poslovnicama i online trgovinama Croatia Airlinesa i PBZ Card Travela nagradne milje vrijede dvostruko. Redovnim korištenjem ove kartice valjanost milja u Miles & More programu neće isteći, što je još jedan benefit kartice.

Brojne financijske pogodnosti

Croatia Airlines American Express kartica nudi i brojne financijske pogodnosti, kao što su: potrošnja bez unaprijed određenog limita, obročna otplata bez kamata i naknada do čak 24 rate, potrošačke kredite, putno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, pomoć na putu - Gold Assist; Priority Pass; My Account uslugu; podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu te brojne druge.

 

Posebna pogodnost

Za nove korisnike Croatia Airlines American Express kartice PBZ Card je osigurao posebnu pogodnost: bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice, za pristupnice zaprimljene od 20. siječnja do 15. travnja ove godine.

 

Detaljnije informacije o pogodnostima nove Croatia Airlines American Express charge kartice nalaze se na www.americanexpress.hr.