Ljetna događanja -Posebne pogodnosti za American Express korisnike

Od unutrašnjosti do obale bezbroj je zanimljivih ljetnih događanja. Volite li umjetnost, kulturu, glazbene ili sportske događaje? American Express podržao je bogatu ljetnu ponudu, sudjelujući kao sponzor u pojedinim kulturnim, sportskim i umjetničkim događanjima. Posjetite li Plava Laguna Croatia Open Umag turnir, izložbu Barokni sjaj Venecije: Tiepolo i suvremenici ili Kazalište Ulysses kao korisnika American Express kartice očekuju Vas posebne pogodnosti. Pogledajte i ostala događanja po preporuci American Expressa, njihovog sponzora.

Barokni sjaj Venecije: Tiepolo i suvremenici, Muzej za Umjetnost i obrt, Zagreb, od 3. 6. do 1. 10. 2017.

Izložba donosi odabrana djela Giambattiste i Giandomenica Tiepola te ostalih značajnih predstavnika venecijanskog slikarskog kruga 18. stoljeća. Radovi dolaze iz bogatog fundusa galerije Pinacoteca Civica di Vicenza smještene u renesansnoj palači Chiericati velikog talijanskog arhitekta Andrea Palladija. Izložbu prate i bogati sadržaji: glazbena slušaonica, koncerti, predavanja, kreativne radionice, stručna vodstva te suveniri inspirirani izložbom.

 

U sklopu izložbe PBZ Card priređuje nagradnu igru u kojoj sudjeluju svi posjetitelji koji kupe ulaznicu u MUO-u i ubace kupon sa svojim podacima u za to predviđenu kutiju, postavljenu  u ulaznom prostoru Muzeja. PBZ Card će dobitnika nagradne igre nagraditi trodnevnim boravkom u Veneciji i Vicenzi te džeparcem na American Express kartici.

 

Posjetitelji izložbe ostvaruju 10% popusta na jednokratnu kupnju u vrijednosti iznad 100 kuna u MUO trgovini za plaćanje American Express karticom.

 

Više: https://www.muo.hr/blog/2017/06/27/tiepolo-suvremenici-studentski-tekstovi/

 

Plava Laguna Croatia Open Umag, Umag, od 14. do 23. 7. 2017.

U deset dana programa moći će se vidjeti ponajbolji tenisači svijeta, senzacionalne egzibicije,  najveće zvijezde domaće i regionalne glazbene scene, te svjetski poznati DJ-evi, a sve će biti obogaćeno i iznimnim gourmet programom.

 

Atraktivnost umaškog turnira dat će i tri njegove vodeće zvijezde: Gael Monfils, Fabio Fognini i Borna Ćorić te mnogi drugi sjajni igrači.

American Express službena je kartica turnira. Stoga, ako ste već u Istarskom akvatoriju, predlažemo Vam da pogledate i poneki meč na Plava laguna Croatia Open Umag turniru te obavezno svratite do promotivnog pulta American Expressa i odigrajte Memory nagradni natječaj – jer najspretniji i najbrži osvaja put na US Open. Na kupnju promotivnog programa  turnira American Express karticom u trgovinama Plava Laguna Croatia Open Umaga  dobivate 10% popusta.

Više o turniru potražite na: http://www.croatiaopen.hr/hr/naslovnica/

 

Kazalište Ulysses, Brijuni, od 15.7. do 26. 8. 2017.

Malo umjetnosti za lagani početak ljeta svakako nije na odmet pa Vas pozivamo da posjetite čarobne Brijune i provjerite kakve poslastice je Kazalište Ulysses pripremilo ove godine. Na 17. sezoni kulturnog ljeta Kazališta Ulysses na Brijunima očekuju Vas premijerni naslovi, sjajna gostovanja, kazališta iz regije, vrhunski dramski umjetnici i nezaboravna ljetna atmosfera pod zvijezdama. Program počinje 15. srpnja velikim koncertom Rade Šerbedžije i gostiju u tvrđavi Minor. Svakako treba doživjeti i koncert Urbana pod zvijezdama, te premijeru Mate Parlova u režiji Aleksandra Švabića koja je zakazana za 12.8. kao i broje druge predstave i događanja Kazališta Ulysses.

 

Korisnici American Express kartica ostvaruju 10% popusta na kupnju ulaznica za predstave  Kazališta Ulysses na web stranicama Kazališta i recepciji Nacionalnog parka Brijuni, u Fažani.

Više na: http://www.ulysses.hr/hr/

 

Zvijezde pod zvijezdama, Dubrovnik, od 10.7. do 19.8. 2017.

 

Dvanaestu godinu zaredom, Jadranski luksuzni hoteli pripremaju koncertnu sezonu vodećih hrvatskih glazbenika na prekrasnim morskim lokacijama dubrovačkih hotela Excelsior, Dubrovnik Palace i Ville Sheherezade. Kao i svake godine, program "Zvijezde pod zvijezdama" započinje 10. srpnja, u noći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara i traje tijekom ljetnih mjeseci.

Dugogodišnja tradicija, bogati glazbeni sadržaj, kvalitetni nacionalni izvođači, te iznimni ambijenti u kojima se koncerti održavaju, čine 'Zvijezde pod zvijezdama' nezaobilaznom ljetnom glazbenom manifestacijom za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Više na: http://www.adriaticluxuryhotels.com/hr/blog/12-izdanje-zvijezda-pod-zvijezdama

 

Vukovar Film Festival, Vukovar, od 21. do 26. 8. 2017.

11. izdanje Vukovar Film Festivala, s pregršt filmova s najboljih A-festivala i brojnim iznenađenjima, krajem kolovoza dodatno će ugrijati lijepi plavi Dunav i druge slavonske gradove. Iako još ne znamo što nam organizatori točno pripremaju, sigurni smo da će odabir dokumentarnih i igranih filmova biti spektakularan, kao uostalom i svake godine. Stoga pratite novosti na web stranici Festivala.

 

Više na: https://www.vukovarfilmfestival.com/vff10/

 

Medvedgradske glazbene večeri, Medvedgrad, od 12. do 14. 7. 2017.

Koncerti na starom gradu Medvedgradu, najočuvanijoj utvrdi Medvednice iz XIII. stoljeća, i ovog će ljeta Zagreb u srpnju učiniti zabavnim i uzbudljivim, okupivši zvučna imena regionalne glazbene scene. Izvođači The Bambi Molesters (srijeda, 12.07.), Amira Medunjanin (četvrtak, 13.07.) i Kries (petak, 14.07.), odlična atmosfera i glazbena ostvarenja različitih žanrova razlozi su zašto ponovno posjetiti ovaj boutique festival s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu.

Više na: https://www.centarcesarec.hr/medvedgradske-glazbene-veceri/


Noći Dioklecijana, Split, od 21. do 23. 7. 2017.

Jedinstveni kostimirani turistički spektakl i gradska manifestacija, koja se tradicionalno organizira u Gradu Splitu, na poseban način spajajući povijesni i moderni Split, ponudit će atraktivan i sadržajno bogat program. Prigodni program, koji na trenutak vraća Split u njegovu povijest i doba prije 1700 godina, bit će organiziran na prostorima užeg centra grada te u prostoru podrumskih dvorana Dioklecijanove palače/Peristila.

 

Uživajte u ljetu uz American Express!