Kartica koja će vam otvoriti svijet novih mogućnosti

Za sve one koji putuju i vole putovati, Croatia Airlines American Express karticom pravi je izbor. Svakodnevnom potrošnjom ovom karticom skupljate Miles and More nagradne milje u najpovoljnije omjeru na tržištu. Osim toga, svi novi korisnici dobivaju i milje dobrodošlice, a u periodu od 1. veljače do 30. lipnja ove godine zatražite karticu bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja.

 

Croatia Airlines American Express kartica idealna je kombinacija vrhunskih kartičnih usluga i jedinstvenih pogodnosti za korisnike koji putuju i vole putovanja.

Nagradne milje i putne pogodnosti

Croatia Airlines American Express kartica omogućuje sakupljanje nagradnih milja svakodnevnom potrošnjom i to omjeru 4 kune = 1 Miles & More nagradna milja. Svakog novog osnovnog korisnika ove kartice očekuje i 2.000 Miles & More nagradnih milja dobrodošlice, a u poslovnicama i online trgovinama Croatia Airlinesa i PBZ Card Travela nagradne milje vrijede dvostruko. Redovnim korištenjem ove kartice valjanost milja u Miles & More programu neće isteći, što je još jedan benefit kartice.

Ako ste zrakoplovnu kartu platiti ovom karticom, ostvarujete pravo i na putno osiguranje u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu i to u slučajevima kašnjenja leta i/ili prtljage, gubitka prtljage i za slučaj hitne medicinske pomoći u inozemstvu.

Kako bi Vam čekanje između letova bilo što udobnije, uz Croatia Airlines American Express karticu bit ćete automatski, bez naknade, učlanjeni u Priority Pass program koja vam omogućuje ulaz u više od 1.000 VIP salona u zračnim lukama u više od 500 gradova.

 

Brojne financijske pogodnosti

Croatia Airlines American Express kartica nudi i brojne financijske pogodnosti, kao što su: potrošnja bez unaprijed određenog limita, obročna otplata bez kamata i naknada do čak 24 rate, potrošačke kredite, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, pomoć na putu - Gold Assist; My Account uslugu; podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu te brojne druge.

 

Posebna pogodnost

Za nove korisnike Croatia Airlines American Express kartice PBZ Card je osigurao posebnu pogodnost: bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice, za pristupnice zaprimljene od 1. veljače do 30. lipnja ove godine.

Detaljnije informacije o pogodnostima Croatia Airlines American Express kartice potražite na www.americanexpress.hr.