Izašao je novi Membership Rewards katalog!

Osvježeno izdanje kataloga stiže na adrese članova Programa.

U katalogu koji izlazi jednom godišnje, objavljena je cjelokupna ponuda Programa kroz deset kategorija, što olakšava pretraživanje prema vašim željama.

Odlazak u restoran ili kazalište, na izlet ili putovanje, pripremanje za ljeto i briga o zdravlju, osvježenje doma ili ljetne garderobe i kozmetike. Što god od toga je područje vašeg interesa, provjerite stanje raspoloživih bodova i ostvarite svoje želje lakše uz Membership Rewards karticu.

Sakupljenim bodovima možete se pretplatiti na novine i časopise, podmiriti članarinu za American Express kartice, odabrati dar s American Express znakom ili učiniti dobru stvar doniranjem nekoj od 32 udruge/ustanove/zaklade i projektima u sklopu „Činim dobro svaki dan“.

Korištenje Membership Rewards kartice i vaših sakupljenih bodova možete omogućiti dragoj osobi.  Ako ne znate što darovati, zatražite dodatnu Membership Rewards karticu. Jedini uvjet je da je osoba za koju tražite dodatnu Membership Rewards karticu korisnik American Express kartice.

Paketi i darovi su podložni promjenama. Sve eventualne izmjene te više informacija o Membership Rewards programu možete saznati na www.membershiprewards.hr

 

Membership Rewards katalog