Barokni sjaj Venecije: Tiepolo i suvremenici

Uzmite svoju American Express karticu i uputite se ovo ljeto na veličanstveno putovanje kroz Veneciju 18. stoljeća u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt!

Posjetite veliku izložbu „Barokni sjaj Venecije: Tiepolo i suvremenici“ u Muzeju za umjetnost i obrt, u Zagrebu i sudjelujte u posebnoj nagradnoj igri koju su pripremili PBZ Card i MUO, a u kojoj možete osvojiti putovanje u Veneciju i Vicenzu.

 

"Barokni sjaj Venecije: Tiepolo i suvremenici“, koja se može pogledati od 3.6. do 1.10.2017. daje jedinstveni uvid u barokno venecijansko slikarstvo 18. stoljeća. Pomno odabrana djela Giambattiste i Giandomenica Tiepola te ostalih značajnih predstavnika venecijanskog slikarskog kruga 18. stoljeća dolaze iz bogatog fundusa Pinacoteca Civica di Vicenza smještene u prekrasnoj renesansnoj Palači Chiericati velikog talijanskog arhitekte Andrea Palladija.

 

Uz izložbu je organiziran bogat popratni program - glazbena slušaonica, koncerti, predavanja, kreativne radionice, stručna vodstva te suveniri inspirirani izložbom. Svi posjetitelji koji kupe ulaznicu u MUO-u sudjeluju u nagradnoj igri. Glavnu nagradu, put i smještaj u Veneciji i Vicenzi dodjeljuje PBZ Card. S Vašom American Express karticom ostvarujete 10% popusta na jednokratnu kupovinu iznad 100 kuna u MUO shopu.

 

Pravila Nagradne igre "Tiepolo u Veneziji i Vicenzi" pogledajte ovdje.

Odobrenje Ministarstva financija RH za nagradnu igru "Tiepolo u Veneciji i Vicenzi"

KLASA: UP/I- 460-02/17-01/242

UBROJ: 513-07-21-01/17-3