Unapređenje informatičkog sustava PBZ Grupe

Privremena nemogućnost korištenja kartica, bankomata i POS uređaja PBZ Grupe

Zagreb, 23. studenog 2012. -  Zbog unapređenja informatičkog sustava PBZ Grupe tijekom ovog vikenda u kasnim noćnim satima u dva vremenska razdoblja privremeno će biti onemogućeno korištenje pojedinih kartica te POS uređaja i bankomatske mreže PBZ Grupe, i to:

• u noći sa subote na nedjelju, 25. studenoga od ponoći do 5:00 sati bit će onemogućeno korištenje Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron kartica Privredne banke Zagreb d.d. te POS uređaja i bankomatske mreže PBZ Grupe
  • u noći s nedjelje na ponedjeljak, 26. studenoga od ponoći do 2:00 sata bit će onemogućeno korištenje American Express te Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron kartica Privredne banke Zagreb d.d. te POS uređaja i bankomatske mreže PBZ Grupe.

Stalnim unapređivanjem informatičkog sustava želimo svojim klijentima i poslovnim partnerima pružiti što kvalitetniju uslugu. Ispričavamo se svim korisnicima kartica i poslovnim partnerima koji u navedeno vrijeme neće biti u mogućnosti obavljati kartične transakcije te zahvaljujemo na razumijevanju.

Draženu Dumančiću, pomoćniku izvršnog direktora Ured Uprave za korporativne komunikacije PBZ-a

Tel.: 01 63 60259; drazen.dumancic@pbz.hr

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda