PBZ Card putnička agencija dobila prestižnu Best MSC Yacht Club Producer nagradu

Jedna od najboljih kompanija za kružna putovanja u svijetu MSC Cruises dodijelila PBZ Card, putničkoj agenciji nagradu za najboljeg organizatora krstarenja u Hrvatskoj i regiji u segmentu luksuznih krstarenja.

Zagreb, 21. studenog 2016. – Na velikom godišnjem događanju MSC Cruisesa, globalne kompanije sa sjedištem u Ženevi te najbolje kompanije za kružna putovanja u Europi, Južnoj Americi i Južnoj Africi PBZ Card, putnička agencija dobila je nagradu Best MSC Yacht Club Producer za najboljeg organizatora krstarenja u Hrvatskoj i regiji u segmentu luksuznih krstarenja.

Najznačajnije godišnje događanje MSC Cruisesa održano je od 13. do 16. studenog ove godine na jednoj od perjanica flote - MSC Fantasiji, na kojoj je kompanija ugostila više od 1.800 putničkih agencija, njenih članova i predstavnika medija. Na poziv partnera MSC Cruisesa, na spomenutom događanju sudjelovao je i PBZ Card, putnička agencija.

Program ceremonije uključivao je niz aktivnosti, kao što su MSC akademija - radionica na kojoj su agencije-partneri mogli čuti sve o novostima kompanije, mogućnostima tržišta i ciljevima za naredno razdoblje te vrhunac četverodnevnog druženja - „All Stars“ ceremonija nagrađivanja najboljih putničkih agencija iz šest segmenata poslovanja u 2016. godini: “Best F.I.T. Producer”, “Best Group Producer”, “Best Network”, “Best Initiative”, “Best Online Agent” i “Best MSC Yacht Club Producer”. Na spomenutoj ceremoniji PBZ Card, putnička agencija osvojila je najprestižniju nagradu Best MSC Yacht Club Producer.

PBZ Card je vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj. U sklopu svog poslovanja tvrtka se bavi i pružanjem putničkih usluga pod imenom PBZ Card Travel American Express, nudeći bogatu ponudu putovanja, individualizirani pristup klijentima te druge putničke usluge visoke kvalitete. Posebno se istaknula u organizaciji krstarenja, gdje je već drugu godinu za redom osvojila nagrade MSC-a – prošle godine kao Best Group Producer tj. u organizaciji grupnih polazaka, a ove godine u segmentu luksuznih krstarenja.

 

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; faks: 01/ 63 63 080

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr