Media centar

Cijenimo ulogu medija u obavještavanju javnosti te im želimo biti vrijedan izvor informacija. Zbog toga veliku pozornost posvećujemo redovitom i sustavnom izvješćivanju medija o novostima iz našeg poslovanja te nastojimo brzo i učinkovito odgovoriti na njihove upite i zahtjeve.

U nastavku pogledajte posljednja priopćenja PBZ Carda te vijesti sa domaćeg i stranih kartičnih tržišta.
Vijesti 06.08.18

PBZ MASTERCARD® KARTICA ZA SVE!

Sad je najbolje vrijeme da postanete korisnik PBZ Mastercard kartice!Vijesti 25.07.18

Za bolji rast i razvoj malenih pacijenata diljem zemlje

Već deset godina zajedno pomažemo malenim pacijentima prikupljajući sredstva u fond projekta "Činim dobro svaki dan", koja su namijenjena kupnji suvremene medicinske opreme za što ranije otkrivanje poteškoća i liječenje neurorizične djece. Koliko smo pridonijeli ujednačavanju i podizanju kvalitet...


Vijesti 25.07.18

Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi

Koristeći American Express karticu sa srcem i sudjelujući u projektu "Činim dobro svaki dan" pomogli ste nam da poboljšamo kvalitetu života djece bez roditeljske skrbi i djece s teškoćama u razvoju diljem zemlje. Koliko smo im pomogli dosadašnjim donacijama pogledajte u infografici u nastavku.


Vijesti 24.07.18

Hvala vam što već deset godina činite dobro svaki dan!

Od 2008. godine zajedno putem projekta "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem pomažemo djeci i mladima diljem zemlje. Rezultati koje smo postigli su iznimni. Ponosni smo na njih! Što smo zajedno ostvarili pogledajte u infografici u nastavku.


Priopćenja 23.07.18

Klinika za dječje bolesti Zagreb dobila donaciju vrijednu 305.910 kuna

Donacijom PBZ Grupe omogućena kupnja i nadogradnja suvremenih medicinskih uređaja za bolje liječenje neurorizične djece


Vijesti 19.07.18

Pomoć djeci koja rastu uz nas – 10 godina projekta "Činim dobro svaki dan"

Pomaganje drugima često je najveći životni izazov. Prije točno deset godina PBZ Grupa osmislila je projekt "Činim dobro svaki dan" i American Express karticu sa srcem u želji dugoročnog i kontinuiranog pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija – djeci i mladima. Na koji način Grupa prikuplja ...