The Gold Card - debitna

Prestižna kartica vezana uz tekući račun Privredne banke Zagreb d.d., za osobe čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, pruža sigurnost i prepoznatljivost koja osigurava vrhunsku uslugu u svako vrijeme, gdje god se nalazili.

Kao korisniku debitne The Gold Card® omogućeno vam je plaćanje na preko 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te više milijuna u 200 zemalja svijeta, podizanje gotovine na bankomatima, u poslovnicama PBZ-a i putničkim uredima American Expressa.

Posebno prilagođena svim ljubiteljima putovanja, uz dodatno putno osiguranje i posebnu službu Gold Assist, pruža vam osjećaj sigurnosti 24 sata dnevno, gdje god se nalazili.

Kako biste uvijek bili u toku s novostima i vrhunskim pogodnostima koje ostvarujete putem svoje debitne American Express zlatne kartice, na kućnu adresu dva puta godišnje primit ćete poseban besplatan časopis za korisnike.

Ove i još mnoge druge pogodnosti korištenja zlatne debitne kartice možete podijeliti sa svojim najbližima i zatražiti dodatnu karticu za članove svoje obitelji.

 

pdf uvjeti Pristupnica dodatni korisnik
pdf cjenik


Okvirni ugovori o korištenju American Express kartica

Arhiva dokumenata