The Gold Card

Prestižna American Express zlatna kartica, za osobe čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, pruža sigurnost i prepoznatljivost koja osigurava vrhunsku uslugu u svako vrijeme, gdje god se nalazili.

Kao korisniku The Gold Card® omogućeno vam je plaćanje na preko 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te više milijuna u 200 zemalja svijeta, podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama PBZ-a.

Po ovoj kartici dostupna je funkcionalnost Virtualna American Express® kartica.

Sve što trebate učiniti je:
- ugovoriti PBZ Wave2Pay uslugu u poslovnici PBZ-a
- preuzeti i aktivirati PBZ Wave2Pay mobilnu aplikaciju
- postati korisnik Virtualne American Express kartice.

Uz to, na raspolaganju vam je i kupnja robe na potrošački kredit bez jamaca i učešća i to na više od 5.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Zlatna kartica posebno je prilagođena svim ljubiteljima putovanja jer vam uz dodatno putno osiguranje i posebnu službu Gold Assist, pruža osjećaj sigurnosti 24 sata dnevno, gdje god se nalazili.

Kako biste uvijek bili u tijeku s novostima  i vrhunskim pogodnostima koje ostvarujete putem svoje The Gold Card, na kućnu adresu dva puta godišnje primit ćete poseban besplatan časopis za korisnike.

Ove i još mnoge druge pogodnosti korištenja zlatne kartice možete podijeliti sa svojim najbližima i zatražiti dodatnu karticu za članove svoje obitelji.

 

Pristupnica dodatni korisnik
pdf uvjeti Virtualna1
pdf cjenik
Objašnjenje izmjena općih uvjeta za osobne kartice
pdf cjenik


Okvirni ugovori o korištenju American Express kartica

Arhiva dokumenata