American Express kartica

Standardna American Express kartica za svakodnevne troškove za osobe koje cijene kvalitetnu uslugu, sigurnost i prepoznatljivost.

Kao korisniku American Express® kartice omogućeno vam je plaćanje na preko 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te više milijuna u 200 zemalja svijeta, podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama PBZ-a.

Uz to, na raspolaganju vam je i kupnja robe na potrošački kredit bez jamaca i učešća i to na više od 11.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

American Express zelena kartica je kartica koja misli za vas. Posebno prilagođena svakodnevnim potrebama, nudi vam mogućnost plaćanja računa izravnim terećenjem, službu Global Assist kao vašeg najpouzdanijeg partnera na putovanjima, Membership Rewards program nagrađivanja korisnika, posebne E-info usluge te 24-satno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Ove i još mnoge druge pogodnosti korištenja American Express zelene kartice možete podijeliti sa svojim najbližima i zatražiti dodatnu karticu za članove svoje obitelji.

 

popuniteONLINE
pdf uvjeti
pdf cjenik Pristupnica dodatni korisnik

Za korisnike koji su Okvirni ugovor o korištenju American Express osobne kartice sklopili prije 21. listopada 2013., do 01. veljače 2014. vrijede Opći uvjeti od 31. ožujka 2011.


Okvirni ugovori o korištenju American Express kartica

Arhiva dokumenata