American Express Affinity Card za članove Rotary Distrikta 1913

Kartica namijenjena isključivo članovima Rotary Distrikta 1913 u Hrvatskoj, dizajnirana da bi osigurala prepoznatljivost.

Zatražite svoju American Express® Affinity karticu, posebno kreiranu u suradnji s klubom Rotary Distrikta 1913 i ostvarite vrhunske pogodnosti, prilagođene upravo vašim potrebama.

Kao korisniku ove kartice omogućeno vam je plaćanje na preko 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te više milijuna u 200 zemalja svijeta, podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama PBZ-a.

Uz to, na raspolaganju vam je i kupnja robe na potrošački kredit bez jamaca i učešća i to na više od 5.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

American Express Affinity Card sluša vaše potrebe i zato vam nudi brojne dodatne usluge poput mogućnosti plaćanja računa izravnim terećenjem, službe Gold  Assist, Membership Rewards programa nagrađivanja korisnika, posebne E-info usluge te 24-satno osiguranje.

Podijelite pogodnosti korištenja American Express Affinity Card za članove Rotary Distrikta 1913 s vašim najdražima. Zatražite dodatnu karticu za punoljetne članove svoje uže obitelji i uvedite ih u svijet American Expressa.

O svim navedenim i dodatnim uslugama i pogodnostima redovito ćemo vas obavještavati u posebnom besplatnom časopisu koji smo za vas osmislili.

 

pdf uvjeti
pdf cjenik Izmjena općih uvjeta


Okvirni ugovori o korištenju American Express kartica

Arhiva dokumenata